Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2018, 2:55
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Winter Soldier a Falcon dostanú vlastný seriál! Buddy-Avengers akčná komédia dorazí na streamovaciu službu od Disney

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney so svojou streamovacou službou nesranduje.

Pred viac než mesiacom sme vám priniesli správu o tom, že Disney plánuje na svoju streamovaciu platformu priniesť postavy z MCU. Svoje vlastné mini-série majú dostať Scarlet Witch/Wanda a taktiež Loki. Skvelé postavy, ktoré však boli vždy v úzadí. Podobne na tom je aj Sam a Bucky, a teda Falcon s Winter Soldierom. 

Presne ich dvoch sme umiestnili aj na cover pozadie spomínaného článku. Podvedome sme aj tušili, že ich môže čakať rovnaká budúcnosť. Nečakali sme ale, že sa jej odhalenia dočkáme tak skoro. Variety totiž informuje, že práve Falcon a Winter Soldier sa objavia v mini-sérii, ktorá formou môže pripomínať buddy-cop akčnú komédiu, akurát s Avengermi. 

6-8 epizódny seriál na streamovacej službe od Disneyho (už by tomu mohli dať nejaký názov) napíše jeden zo scenáristov Empire Malcolm Spellman. Produkovať bude Kevin Feige a Marvel Studios. Narozdiel od Agentov Shieldu a všetkých ostatných marveláckych seriálov bude teda kreatívna zodpovednosť ležať na tvorcoch MCU, nie na producentoch televíznej časti (Joph Loeb).

Winter Soldier a Falcon dostanú vlastný seriál! Buddy-Avengers akčná komédia dorazí na streamovaciu službu od Disney
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Seriály majú mať v porovnaní s bežnými televíznymi projektami obrovské budgety a nepôjde teda o konverzačné drámy. Dočkáme sa aj poriadnej akcie, a to už najpozdejšie v roku 2020. Samotná streamovacia služba sa má spustiť už budúci rok. Samozrejme, rátať môžete s Anthonym Mackiem a Sebastianom Stanom. 

V budúcnosti by mali nasledovať ďalšie seriály a niečo nám hovorí, že sa dočkáme aj nejakej ženskej tímovky. Minimálne vieme to, že seriály/seriály s ústrednými ženskými hlavnými hrdinkami sú už v príprave. 

Domov
Zdieľať
Diskusia