Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nerieš a Ego spoločne naháňajú šťastie

HUDBA EGO NERIEŠ
Uložiť Uložené

Prekvapivá spolupráca je na svete. Ego tentokrát slohou podporil chalanov z Nerieš.

Dnes je to presne dva roky od vydania bangru 10 minút slávy, na ktorom spolupracovali chalani z Nerieš s DMS. Už po prvom vypočutí nám bolo jasné, že sa skladba bude tešiť veľkej pozornosti, no asi nikto nečakal, že sa na počítadle views takto rýchlo ukáže osem cifier. Už však vieme, že Matej Straka a Gabryell majú na hity cit a teraz to dokazujú opäť. 

Na spoluprácu si pozvali Ega, čím si snáď nadobro upevnili pozíciu medzi kolegami zo scény, čo je v dnešnej dobe rovnako dôležité ako vlastná tvorba bez hostí. Novinka dostáva názov Naháňame šťastie a prekvapuje od prvých tónov, kedy sa dozvedáme, že pôjde o vec s miernym tanečným, resp. latino nádychom. 

Samozrejmosťou je aj sprievodný vizuál, už tradične z dielne A-Teamu Michala Nemtudu, ktorý sa postaral o jednoduchú reprezent záležitosť. Hudobnú produkciu doplnil Maťo Straka a ty si už vychutnaj výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia