Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2018, 14:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Unikli údajné zábery z Avengers 4, ktoré prezrádzajú názov snímky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na internet sa dostalo záhadné video a fanúšikovia sú v eufórii!

Unikli zábery z Avengers 4! Teda, pravdepodobne. Na internete sa totiž objavil záhadný teaser. Má 38 sekúnd a na stránke Reddit ho uverejnil užívateľ s prezývkou Pranay_21. Podľa neho bude štvorka Avengers niesť podtitul Annihilation. V záberoch môžeme vidieť opustený Infinity Gauntlet, ktorý je nezvestný a zároveň aj Kamene nekonečna rozhádzané na zemi.

Okrem toho uvidíme aj niekoľko postáv vytesaných z kameňa, medzi nimi aj Captaina Americu a v pozadí počuť (pravdepodobne) Thanosov hlas, ktorý hovorí: „Mal som všetku moc, ale nedosiahol som nič.“ Napokon sa objaví nápis „Naposledy, máj (květen) 2019“, čo je dátum americkej premiéry.

Ohľadom teaseru sa na internete okamžite rozpútala živá diskusia. Jedna strana bola presvedčená, že ide o autentické záznamy, ktoré štúdiu nejakým spôsobom unikli. Druhý tábor je skeptickejší a myslí si, že ide len o vtip nejakého fanúšika. Okrem tohto videa sa na internete objavil aj podrobný popis údajného plnohodnotného traileru.

Ten by mal tiež začínať pohľadom na poškodený Gauntlet. Následne počujeme Tonyho hlas, ktorý hovorí: „Bolo nám súdené prehrať.“ Quinjet pristáva na pustine vo Wakande a Steve Rogers hovorí: „Zašli sme tak ďaleko.“

Tony a Nebula vystúpia z lietadla a objaví sa aj zvyšok členov Avengers. Vidieť by sme mali Black Widow v plnej zbroji, M'Baku by mal zasadnúť na trón Wakandy opklopený novou strážou.

V poslednej scéne traileru by sme mali vidieť jeden z Kameňov nekonečna, ktorý zmizne z Thanosovho poškodeného gauntletu. Thanos následne vstane, nasadí si brnenie a zlovestne sa usmeje.

Odporcovia autenticity záberov tvrdia, že ide o podvod, keďže voice-over pôsobí zvláštne a akoby sa do ukážky ani nehodil. Boli by sme teda zatiaľ opatrní v tom, či ide naozaj o skutočný teaser. Radšej na sto percent never.

Unikli údajné zábery z Avengers 4, ktoré prezrádzajú názov snímky
Zdroj: Walt Disney/Marvel

Myslíš, že ide o skutočné zábery, resp. popis traileru? Alebo len o premakaný fanúšikovský vtip? Zdá sa, že si budeme musieť počkať, kým nám Marvel nedoručí oficiálnu ukážku. Slovenská premiéra Avengers 4 je stanovená na 2. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia