Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2018, 19:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Silný a tupý. Taký je humor Pil C-ho a Joea Trendyho

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Máme pre teba nové Freshnews, v ktorých sa opäť dozvieš mnoho zaujímavostí z domova aj zo sveta.

Tak ako každú nedeľu, aj dnes sme si pre vás pripravili nový diel obľúbeného seriálu Freshnews, v rámci ktorého mapujeme uplynulých sedem dní doma aj vo svete. Už čoskoro sa môžeš tešiť na ešte intenzívnejšiu dávku noviniek, keďže sa ti budeme pripomínať dvakrát týždenne. 

Posledný týždeň opäť priniesol veľa nového a do veľkej miery sa dá povedať, že po veľa negatívnych správach máme konečne viac tých pozitívnych. O slovo sa po dlhom čakaní prihlásil Lil Wayne a vďaka našej moderátorke budeš mať možnosť vidieť, ako to vyzeralo na release párty Sergeia Barracudu, kde Ektor porozprával o svojom chystanom albume. 

Na niektorých úsekoch slovenských dialníc budeme môcť chodiť o niečo rýchlejšie a rozšíri sa aj bratislavský bikesharing. Viac už ale v samotnom videu, kde nájdeš aj krátku reportáž z osláv výročia Silných rečí, kde nechýbal Pil C alebo Joe Trendy

Domov
Zdieľať
Diskusia