Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018, 19:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Joaquin Phoenix konečne predstavený ako Joker s make-upom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Jokerovej sólovky sa s nami podelil o vôbec prvé video zobrazujúce kultového komiksového psychopata s kompletným maskovaním.

Len pred pár dňami sme vám priniesli prvé fotografie a video, ktoré zachytávajú Joaquina Phoenixa v úlohe Jokera v jeho práve nakrúcanej sólovke.

Zatiaľ sme však Phoenixovu postavu menom Arthur Fleck videli len v "civile", teda bez klasického jokerovského make-upu. Režisér Todd Phillips nám teraz doručil krátke video, v ktorom môžeme vôbec prvýkrát vidieť Phoenixa kompletne namaskovaného.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Camera test (w/ sound). Joker.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Vo vedľajších úlohách uvidíme Zazie Beetz, Roberta De Nira, Frances Conroy či Sheu Whighama. Čo poviete na nového Jokera?

Za nás rozhodne spokojnosť a už sa nevieme dočkať, s akým stvárnením Joaquin Phoenix príde. Jokerova sólovka bude stáť mimo DC univerza a pôjde o realistický a temný príbeh odohrávajúci sa v Gothame 80. rokov. Premiéra je stanovená na 4. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia