Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2018, 8:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Uber vodič prišiel taký opitý, že sa zákazník radšej z letiska odviezol domov sám

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL LETISKO UBER
Uložiť Uložené

Nebezpečná situácia zákazníka nezaskočila.

Využívanie modernej zdieľanej ekonomiky ukrýva aj nebezpečenstvá. Ind Surya Oruganti si pomocou mobilnej aplikácie Uber objednal taxík na medzinárodné letisko v Bengaluru, pretože sa chcel pohodlne odviezť domov, lenže po príchode auta na miesto zostal prekvapený.

Za volantom nesedel muž, ktorý bol priradený ku profilu v aplikácii, ale auto bolo rovnaké a pasovala aj poznávacia značka, tak Surya usúdil, že sa predsa len odvezie.


Po pár sekundách mu však došlo, že vodič by na cestách nemal čo hľadať. Neznámy muž za volantom bol očividne opitý, a preto Surya radšej zasiahol predtým, ako sa stala zbytočná nehoda.

Prikázal vodičovi, aby zastavil, potom si presadol za volant a domov sa jednoducho odviezol sám.

Na pamiatku si urobil aj fotografiu so spiacim opitým vodičom na sedadle spolujazdca, pričom svoj príbeh po príchode domov zavesil na oficiálny Twitter profil Uberu.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

Zástupcovia spoločnosti sa mu ozvali až po 20 hodinách a namiesto snahy vyriešiť problém mu odkázali, že by nikdy nemal šoférovať autá vodičov, pretože v tom prípade ohrozuje svoju bezpečnosť.

Neskôr Uber vodiča odstránil zo svojej aplikácie a začal interné vyšetrovanie, pričom spoločnosť uviedla, že v prípade potreby prevezme celú záležitosť do rúk polícia.


Domov
Zdieľať
Diskusia