Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2018, 12:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Outfit check: Čo si obliekli návštevníci pražského Fashion Weeku a aký je ich názor na second handy a udržateľnú módu?

REFRESHER FASHION WEEK MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložiť Uložené

Druhý tohtoročný Fashion Week je na konci a my ti prinášame video, v ktorom sa dozvieš, čo si návštevníci obliekli.

Pražský Fashion Week po siedmich dňoch končí a návštevníci mali možnosť vidieť množstvo zaujímavých prehliadok, pričom pravdepodobne najviac zaujala tá od Jana Černého. My sme okrem samotného programu boli zvedaví aj na to, čo si obliekli návštevníci, ktorí už neraz dokázali, že práve pri tejto udalosti si dávajú na výbere outfitu záležať

Naša moderátorka Petra si pripravila viacero otázok a zisťovala nielen to, čo majú ľudia na Fashion Weeku oblečené, ale aj názor na udržateľnú módu alebo second handy. Niektorí prezradili, že v nich nakupujú často a odniesli si odtiaľ aj vzácne kúsky.

Viac už ale v samotnom videu, kde máš možnosť vidieť moderátora Libora Boučka, blogerku Annet či umelca Pastu Onera. Dozvieš sa aj to, ako dlho si oblečenie na prestížnu módnu udalosť vyberali a cenu jednotlivých kúskov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia