Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2018, 12:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo žiadal, aby vo FIFA 19 dostal hodnotenie 100, pretože si ho skutočne zaslúži

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FIFA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalskému futbalistovi sebavedomie nechýba.

Cristiano Ronaldo chce byť vždy najlepší na svete. Viackrát sa mu to podarilo a to nielen pomocou zlatej lopty, ale aj výhry na európskom šampionáte či v Lige majstrov. Portugalčan momentálne pôsobí v Juventuse a po minulom roku bude opäť zdobiť obal hry FIFA.

Každý rok EA Sports pomaličky predstavuje zmeny v hre a krátko pred vydaním prichádza aj predstavovanie hodnotení jednotlivých hráčov. Ronaldo bude samozrejme aj v tomto ročníku najlepšie hodnoteným hráčom vo výške 94, lenže Portugalčan nebol s hodnotením spokojný.

Vo vtipnom videu, ktoré EA Sports zverejnilo na sociálnych sieťach, sa Cristiano domáha svojho skutočného hodnotenia, ktoré si naozaj zaslúži.

Ronaldo chcel mať hodnotenie 100, čo mu napriek exkluzívnej zmluve EA Sports nesplnilo, a tak si jednoducho zobral fixku a prepísal svoju kartičku sám.

Úsmevný skeč odhalil aj fakt, že Cristiano bude v novom ročníku za Juventus pôsobiť ako útočník (ST), takže po zmene z ľavého krídelníka môžeme čakať nárast už aj tak vysokej ceny za jeho kartičky v rámci módu Ultimate Team. A možno sa raz dočkáme aj Ronalda s hodnotením 100.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30


Domov
Zdieľať
Diskusia