Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 19:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Odkaz Predátorov v najnovšej upútavke je jasný: Neberieme žiadnych zajatcov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do premiéry už zostáva len zopár dní, ale prečo si nespraviť chuť ďalšou krátkou ukážkou?

Finálny trailer na Predátora už máme úspešne za sebou, kampaň však stále beží, a tak si môžeme vychutnať ďalšiu ukážku. Doterajšie trailery mali stúpajúcu tendenciu a ani najnovšia upútavka nepôsobí zle. V kine rozhodne budeme a držíme palce, aby sa tento návrat Shaneovi Blackovi podaril.

Mnoho fanúšikov stále nie je presvedčených, prípade ich doterajší materiál vôbec nenadchol. To rozhodne nie je najlepšia vizitka a je faktom, že úplne prvý trailer pôsobil trochu nemastno-neslano.

Momentálne sa zdá, že R-kový rating bude patrične využitý, takže nás čaká celá plejáda krvavých scén a nadávok. Zostáva už len dúfať, že aj príbeh nesklame a postavy budú dostatočne sympatické a podobne výrazné ako v pôvodnom filme.

Pokiaľ by Black túto šancu prepálil, je dosť dobre možné, že by to znamenalo definitívnu smrť kultového vesmírneho lovca.

Niečo nám možno napovedia prvé reakcie, ktoré by mali doraziť v najbližších dňoch, keďže Predátor si odbije premiéru na festivale v Toronte.

V hlavných úlohách sa predstavia Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jake Busey, Yvonne Strahovski a Thomas Jane. Do slovenských kín film zamieri už 13. septembra (září) 2018.

Odkaz Predátorov v najnovšej upútavke je jasný: Neberieme žiadnych zajatcov
Zdroj: 20th Century Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia