Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 16:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Desivý Pennywise sa vracia na nových fotkách z nakrúcania hororu It: Chapter 2

FILMY A SERIÁLY IT 2
Uložiť Uložené

Pokračovanie hororovej pecky dorazilo s ďalšími fotografiami.

Nakrúcanie druhého dielu hororového hitu It podľa románu Stephena Kinga je už v plnom prúde. Jessica Chastain, ktorá si zahrá dospelú Beverly Marsh, už dokonca svoje scény dotočila.

Prinášame vám niekoľko nových fotografií zo zákulisia, kde sa prvýkrát predstaví aj samotný Pennywise (Bill Skarsgård). 

Dospelých členov Losers' Club stvárnia James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Jay Ryan (Ben), Bill Hader (Richie), Isaiah Mustafa (Mike), James Ransone (Eddie) a Andy Bean (Stanley). 

Okrem nich sa však vo flasbackoch objavia aj pôvodní detskí hrdinovia v pdaní Jaedena Lieberhera (Bill), Sophie Lillis (Beverly), Jeremyho Ray Taylora (Ben), Finna Wolfharda (Richie), Chosena Jacobsa (Mike), Jacka Dylan Grazera (Eddie) a Wyatta Oleffa (Stanley).

V príbehu sa posunieme o 27 rokov neskôr, kedy sa v Derry opäť preberá zlo v podobe klauna Pennywisea.

Ako iste viete, členovia Losers' Club na konci jednotky prisahali, že ak sa Pennywise vráti, vrátia sa aj oni a záhadné monštrum navždy zničia. Režíruje opäť Andy Muschietti a premiéra je naplánovaná na 5. septembra (září) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia