Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

5 vychytávok, s ktorými tvoj lacný oblek môže vyzerať ako z červeného koberca

MÓDA
Uložiť Uložené

Vyskúšaj tieto tipy a triky a okamžite uvidíš rozdiel.

Výber obleku sprevádza množstvo osvedčených rád z minulosti, ktoré sa týkajú farebnosti, kombinácií jednotlivých kúskov, vhodných doplnkov, ale tiež rôznych vychytávok, ako zvoliť správny strih. Pre tentokrát sme sa však zamerali na niekoľko tipov a trikov, ako z tvojho lacného obleku jednoduchým spôsobom vykúzliť očarujúci outfit. Nasadaj a poďme na to.

 

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

Strih

Môžeš mať aj najdrahší oblek na svete, pokiaľ ti však nesadne ako má, budeš v ňom skrátka vyzerať ako nevkusný gajdoš. V saku sa nielenže musíš cítiť pohodlne, musí na tebe vyzerať dokonale. S nohavicami má množstvo mužov problém. Nesmú byť ani príliš dlhé, ani príliš krátke. Musia spadať akurát na topánku a samozrejme fitovať správne po celej dĺžke nôh. Nezabúdaj tiež na dôležitý fakt, že rukáv košele musí decentne vytŕčať spopod saka. 

 

A post shared by Umit Obeyd (@umitobeyd) on


Farby

Pokiaľ nie si majster v prezliekaní oblekov, drž sa monochromatického looku. Jednofarebný čierny alebo tmavomodrý oblek je najvyššia istota, ktorej sa v takomto prípade oplatí držať. Môžeš to skúsiť i s odvážnejšími farbami, ich kombinácií sa však pri formálnych príležitostiach vyhýbaj. Biela košeľa nesklame takisto v žiadnom prípade.


Manžetové gombíky

Nič nie je jednoduchšie, ako pokaziť uhladený outfit prehnanými doplnkami. Téma doplnkov je najmä pri elegantnom obliekaní obzvlášť citlivá. Trefou do čierneho sú však decentné manžetové gombíky. Tie s logom Batmana alebo v tvare kačičky do vane nechaj pre deti a stav na jednoduchosť. Dojem spravíš tiež luxusným kúskom od svetoznámych dizajnérov.


Mokasíny

Klasické poltopánky môžeš nahradiť štýlovými mokasínami, s ktorými sa okamžite dostaneš do centra pozornosti. Sú štýlové, elegantné a originálne. Okrem koženej topánky môžeš vyskúšať semišové prevedenie, ktoré je takisto luxusné a na poltopánkach nie až tak výrazné. S mokasínami nadobudneš sebavedomú auru, pretože ich zvolí iba rozhodný muž vediaci, čo robí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Baudoin & Lange™ (B&L) (@baudoinlange) on


Značková kravata 

Viazanka je čerešničkou na torte, bez ktorej sa na ňu ani nepozrieš. Pri obleku je jednoducho absolútnou nutnosťou a preto by si mal okrem iných určite vlastniť aspoň jeden exkluzívny kúsok. Kravaty s ikonickým monogramom od Burberry alebo Gucci sú veľký pozor. Všetky oči na tebe a súdiť rozhodne žiadne z nich nebudú. Takáto dizajnérska kravata ťa však finančne vyjde podobne ako kompletný oblek. Ide však o reprezentatívnu záležitosť.

5 vychytávok, s ktorými tvoj lacný oblek môže vyzerať ako z červeného koberca
Zdroj: Burberry
Domov
Zdieľať
Diskusia