Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2018, 14:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bude mať Grape 2019 tri dni a dokáže Barborka načapovať ideálne pivo? Dozvieš sa v reportáži

REFRESHER
Uložiť Uložené

Multižánrový sviatok pod holým nebom máme za sebou a my vám prinášame oficiálny videoreport.

Festival Grape oslávil v aktuálnom roku už svoje deviate narodeniny a my sme veľmi radi, že máme možnosť vidieť jeho neustály rast po všetkých stránkach. Organizátori si dávajú záležať nielen na selekcii interpretov, no myslia v prvom rade na komfort návštevníkov, čo sa im v tomto roku vrátilo v podobe vypredania lístkov viac než 2 týždne pred otvorením brán. 

My sme, samozrejme, nemohli chýbať a pre istotu sme postavili aj vlastnú Refresher zónu, kde sa počas dvoch dní konali talky so zaujímavými ľuďmi z marketingu, s influencermi aj samotným organizátorom Jurajom Podmanickým. Váš záujem nás veľmi teší a do budúceho roka si dávame predsavzatie ešte sa o niečo zlepšiť

Pre tých, ktorí sa nemohli či nechceli dostaviť aj pre tých, ktorí si nič nepamätajú, si naša Barborka pripravila komplexnú videoreportáž, kde sa dozvieš všetko dôležité. Snáď sa podarí presvedčiť vás, aby ste už budúci rok s kúpou lístka neotáľali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia