Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2018, 9:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Demi Lovato prehovorila po prvýkrát od predávkovania. Na Instagram zavesila emotívnu správu o tom, čo sa dialo

HUDBA DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Speváčka chcela byť otvorená voči svojim fanúšikom.

Speváčka Demi Lovato pred dvomi týždňami vystrašila všetkých svojich fanúšikov aj rodinu. Hviezda šoubiznisu bola prevezená do nemocnice po tom, čo sa predávkovala heroínom, a lekárom sa jej našťastie podarilo zachrániť život.

Len pred pár dňami sa objavili nové správy o rozhodnutí podstúpiť liečbu svojej závislosti na drogách a Demi sa konečne svetu prihovorila pomocou Instagramu. Pre fanúšikov napísala krátky list, v ktorom zhodnotila posledné dni a sľúbila, že sa uvidíme na druhej strane bez drog aj alkoholu.

Demi nedávno vydala skladbu Sober, kde sa priznala k tomu, že opäť začala piť alkohol a drogovať. Psychické problémy aj závislosť ju napokon priviedli až na hranicu medzi životom a smrťou, a preto v liste vysvetľuje, že konečne pochopila silu svojej choroby.

Závislosť sama od seba nezmizne a Demi bude aj naďalej bojovať, aby ju prekonala. Poďakovala aj Bohu a najmä fanúšikom, ktorých správy plné podpory a lásky ju potiahli v najhorších chvíľach dopredu. List zakončila so slovami, že momentálne potrebuje čas na svoju liečbu a cestu za abstinenciou, čo nebude jednoduché. Demi však bude bojovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia