Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 10:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najprv nezabudnuteľná Pohoda, potom najkrajšie kúpalisko na Slovensku. Pokračovanie Refresher Leta dokazuje, že naša domovina je nádherná

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Predstavujeme vám druhý vlog z cestovateľského projektu Refresher Leto, s ktorým sme tentokrát navštívili Trenčín a jeho okolie.

Letná edícia nášho cestovateľského projektu je už na konci a aktuálne pracujeme na tom, aby ste mohli všetky naše zážitky vidieť aj vy. Cieľom je v prvom rade dokázať, že Slovensko (a tento rok už aj Česko) je jednoducho nádherná krajina a po nezabuduteľné leto nemusíš cestovať stovky ani tisícky kilometrov. Už máme za sebou prvý vlog, kde sme sa venovali skôr Česku a teraz sa tým druhým vraciame domov. 

V druhom pokračovaní Refresher Leta ti ukážeme Trenčín a jeho okolie, kde nás najviac zaujalo kúpalisko Zelená žaba. Zároveň ti ukážeme aj zákulisie z festivalu Pohoda, resp. jeho areál pred tým, ako doň vkročí prvý návštevník a nevynechali sme ani obľúbený Beats For Love v Ostrave.

Viac sa už dozvieš v samotnom videu a na záver ešte prezradíme, že už čoskoro sa môžeš tešiť aj na posledný tretí vlog, ktorý vznikal na východe, takže sa určite je na čo tešiť. Za nepretržité 4G pripojenie na pridávanie Instastories by sme sa ešte chceli poďakovať Telekomu a ty sa už pohodlne usaď a sleduj našu cestu za zážitkami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia