Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2018, 13:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vyhraj 2 lístky na Grape vďaka Refresheru!

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Nemusíš vyhadzovať astronomické sumy resellerom, k lístkom sa dá prísť aj normálnou cestou.

Slovensku momentálne vládne poriadny ošiaľ. Snáď každý mladý človek sa totiž snaží získať lístky na Grape, pokiaľ ich už náhodou nemá. Obchodníci si však za lístok vypýtajú poriadne ostrú sumu, no predovšetkým, podobné kšefty v žiadnom prípade netreba podporovať.

K lístkom sa totiž dá dostať aj normálnou cestou a Refresher ti k nim s radosťou pomôže. Na našom Instagrame totiž nájdeš súťaž o 2 lístky na Grape. Ako sa dozvieš v príslušnom poste, stačí ti lajk, follow a označenie osoby, s ktorou ste nákup lístkov na Grape natoľko odkladali, až ti príležitosť úplne utiekla a ty sa musíš spoliehať práve na takéto súťaže.

Už 6.8. očakávaj vyhlásenie, rozhodne tak nepremeškaj aj túto šancu a využi možnosť dostať sa na Grape aj napriek tomu, že lístok v tejto chvíli stále nemáš v rukách. Cestou však o súťaži nezabudni povedať aj kamošom – šancu získať vzácne lístky na Grape si rozhodne nenechajú ujsť.

Domov
Zdieľať
Diskusia