Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 15:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mii Khalife roztrhol hokejový puk implantát v prsiach. Po zásahu vo vysokej rýchlosti musí podstúpiť novú operáciu

ŠPORT HOKEJ MIA KHALIFA
Uložiť Uložené

Športová redaktorka Mia Khalifa sa na hokeji zranila.

Bývalá pornoherečka Mia Khalifa zažila pred pár mesiacmi na zápase hokejovej NHL hororové chvíle. Už v polovici mája pridala na svoj Instagram fotku, na ktorej drží v ruke nielen hokejový puk, ale aj svoje poprsie. Až teraz však v rozhovore pre Daily Star Online prezradila, čo sa vtedy vlastne stalo. Mia sledovala zápas, ale v jednej chvíli smeroval puk priamo na ňu.

Zásah nečakala a puk ju našťastie trafil priamo do poprsia, ktoré si už dávnejšie nechala zväčšiť. Implantáty v dekolte výrazne zásah zmiernili, lenže popritom jeden z nich vraj vyfučal. Mia svoje pocity opísala tak, že si prsia okamžite chytila do ruky a mala strach ich pustiť, pretože očakávala prúd krvi. Nič podobné neprišlo a Mia vďaka zásahu získala parádny suvenír priamo zo zápasu, lenže puk zanechal jasné následky.

Ľavý implantát náraz nevydržal vo svojej pôvodnej forme a zrejme praskol, čo vyústilo do asymetrického dekoltu. Mia prezradila, že na začiatku nového roka bude musieť podstúpiť operáciu, aby jej chirurgovia prsia opravili. Spomenula pritom aj fakt, že vystrelený hokejový puk vie letieť aj rýchlosťou cez 130 kilometrov za hodinu, takže ak ťa trafí do hrudníka, nie je to žiadna sranda.

 

Příspěvek sdílený Mia K. (@miakhalifa),

 

Příspěvek sdílený Mia K. (@miakhalifa),

Domov
Zdieľať
Diskusia