Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 10:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nazri do priestorov, kde vzniká Jägermeister! Barborka si v Nemecku vyskúšala výrobu alkoholu, jazdu na trabante a najlepší burger

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pred pár týždňami sme navštívili Nemecko a okrem známej továrne na výrobu Jägermeistera sme sa zastavili aj v Berlíne.

S naším videotímom sme už dávno prekročili hranice Bratislavy a náš YouTube kanál sa snažíme plniť obsahom aj z iných častí Slovenska a samozrejme tiež Česka. Pred pár týždňami sme vďaka skvelým ľuďom z Jägermeisteru dostali možnosť pozrieť sa, ako sa tento v našich končinách nesmierne obľúbený nápoj vyrába. Vybavili sme sa teda kamerou, mikrofónom aj moderátorkou Barborkou a vybrali sa na pražské letisko.

Vo videu už máš možnosť vidieť našu návštevu mestečka Wolfenbüttel, kde sa už deje celá mágia okolo Jägermeistera. Žial sme nedostali možnosť natočiť si všetko, keďže do veľkej miery ide o výrobné tajomstvo, no aj napriek tomu vám dávame možnosť nazrieť na miesta, kam sa skoro nikto nedostane. 

Po vyčerpávajúcom dni s ľadovo namrazeným nápojom sme sa vybrali loviť zážitky do Berlína, kde sme si zajazdili na trabantoch, ochutnali najlepšie jedlo a všetko samozrejme zakončili obrovskou párty. Viac už ale vo výslednom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia