Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2018, 12:59
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Mrazivý Slender Man vás v desivej ukážke presvedčí, že by ste v noci rozhodne nemali chodiť do lesa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhý trailer sa nesie v znamení čistého strachu. Budeme sa báť?

Slender Man bol spočiatku len fiktívnou bytosťou istého Erica Knudsena, ktorý sa rozhodol prispieť do internetovej súťaže a do starých fotografií nafotoshopoval záhadnú postavu bez tváre. Tá sa neskôr stala inšpiráciou pre hroznú udalosť.

Dve 12-ročné školáčky považovali Slender Mana za skutočného a aby sa stali jeho "žiačkami", pokúsili sa zavraždiť svoju spolužiačku. Zasadili jej 19 bodných rán a podľa lekárov ju od smrti delili len sekundy. 

Mytológia okolo Slender Mana sa začala postupne rozvíjať v rôznych príbehoch, videohrách či amatérskych filmoch. 

Vysoká mátoha unášajúca mladé deti sa rýchlo stala populárnou a netrvalo dlho, kým štúdio Sony ohlásilo čelovečerný film. Prvý trailer dokázal nahnať zimomriavky a vzbudil u milovníkov hororov poriadny záujem. Dnes vám prinášame upútavku s poradovým číslom dva, ktorá je o čosi temnejšia a nešetrí na nadprirodzených javoch.

Trailer samotný stavil viac na ľakačky a Slender Mana, než na budovanie atmosféry a tajomna. Temnota lesa láka na desivý a intenzívny filmový zážitok a my budeme rozhodne pri tom. 

Premiéra je stanovená na 23. august (srpen) 2018. Ako ukážka pôsobí na vás? 

Domov
Zdieľať
Diskusia