Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. júla 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iker Casillas neverí, že Američania pristáli na Mesiaci. Na Twitteri napísal príspevok, v ktorom to spochybnil

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Od fanúšikov chcel, aby mu zahlasovali aj v ankete.

Španielska legenda Iker Casillas momentálne hráva za portugalské Porto. Občas sa dostane do médií vďaka parádnemu zákroku, lenže počas letnej prestávky medzi sezónami trávi čas aj na rôznych večierkoch s kamarátmi. Na jednom z nich sa ocitol aj pred pár dňami a celá partia v jednej chvíli začala diskutovať o tom, či vôbec pred 49 rokmi ľudstvo skutočne pristálo na Mesiaci.

Iker zrejme chcel poznať aj názor svojich fanúšikov, a tak na Twitter napísal krátky status o tom, ako budeme budúci rok oslavovať už 50. výročie pristátia misie Apollo 11. On však nikdy neveril tomu, že Neil Armstrong aj Buzz Aldrin na mesačnom povrchu skutočne stáli, čo vyjadril aj na Twitteri. Pristátiu síce neverí, ale chcel vedieť, čo si o tom myslia sledovatelia na sociálnej sieti.

Pod príspevok rovno pridal aj anketu, kde mohli zahlasovať a našťastie vyhral zdravý rozum, aj keď len veľmi tesne. Z viac ako 300-tisíc hlasov 58 percent ľudí verí pristátiu na Mesiac, čo je však smutnejšie, až 42 percent ľudí si pravdepodobne myslí, že misia vznikla v hollywoodskom štúdiu. 


Domov
Zdieľať
Diskusia