Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 21:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Babička proti Petrovi Saganovi. Slovenský cyklista v novej reklame bojuje s neúprosnou staršou pani, pri ktorej nestíha

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský cyklista pravidelne hviezdi nielen v pretekoch, ale aj v reklamách.

Nová reklama od spoločnosti Specialized využila technológie, babičku aj Petra Sagana. Specialized nevyrába len profesionálnej bicykle pre nášho cyklistu, ale aj stroje, ktoré si môžeš zadovážiť aj ty. Nedávno predstavila aj Turbo e-Bike, čo je elektrický bicykel, na ktorom sa budeš cítiť rýchlejší ako kedykoľvek predtým.

Peťo je momentálne majstrom sveta, a teda si právom môže hovoriť najlepší cyklista na svete. Babička Joan však po kúpe elektrického bicykla zistila, že najlepšou cyklistkou je v skutočnosti ona, a tak Specialized zorganizoval veľkolepé preteky do kopca. Sagan sa na preteky predtým dôkladne pripravoval v lese, kde stanoval a dostával sa do najlepšej fyzickej formy, lenže v pretekoch mu to aj tak veľmi nepomohlo.

Na druhej strane, v skutočnom svete si určite užíva momentálnu situáciu na Tour de France, pretože po Cavendishovi odstúpil v horských etapách aj najväčší konkurent Gaviria a zrejme už nič nezastaví nášho cyklistu pred získaním ďalšieho zeleného dresu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia