Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 23:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Taron Egerton sa pod vedením Jamieho Foxxa stáva obávaným Robinom Hoodom ovládajúcim luk lepšie ako John Wick svoje zbrane

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zrejme to nebude tak cool ako posledný Artuš, na podobné filmy však budeme mať chuť vždy.

Po 2 mesiacoch bez akéhokoľvek promovania Lionsgate konečne vydalo ďalší trailer pre nového Robina Hooda v podaní Tarona Egertona (Kingsman). Aj tentokrát nám je novodobý Robin predstavovaný ako mladík, ktorý sa so svojou novou identitou zlodeja ešte len zoznamuje. 

Zároveň je ale veľmi zručný. Producenti neklamali, keď tvrdili, že sa pri súbojoch inšpirovali Johnom Wickom. Práve na akcii sa máme v kine slušne pobaviť, no to nebude všetko.

Podľa slov producenta Basila Iwanyka film zachytáva dobrodružstvo, zábavu aj ducha klasického Robina Hooda. A keďže ide o úvodný príbeh, tak je z Robina mladík, ktorý odchádza do vojny. Myslí si, že to bude úžasná križiacka výprava, no uvedomí si, že všetko je iba obyčajné klamstvo.

Robin sa vráti ako psychicky nalomený muž, neschopný zapadnúť do spoločnosti a zároveň si uvedomí nespravodlivosť okolo seba. Iwanyk taktiež prezradil, že príbeh bude ctiť atmosféru pôvodnej legendy, popri tom však pôjde aj o novodobejšie stvárnenie, ktoré bude mať čo povedať mladým ľuďom.

Trailer pôsobí celkom pozitívnym dojmom. Pravdepodobne to nebude až také cool, ako posledný Kráľ Artuš, no nepochybne si budeme môcť Robina Hooda užiť. Nový šat mu sedí, Taron je sympaták od kosti a navyše tu máme aj Jamieho Foxxa, ktorý si podobné roly slušne užíva.

Za réžiou stojí osvedčený Otto Bathurst (Seriály Black Mirror a Peaky Blinders) a o scenár sa postaral Joby Harold (Awake, King Arthur: Legend of the Sword).

Okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví napríklad aj Ben Mendelsohn (opäť hrajúci záporáka, šerifa z Nottinghamu)Eve HewsonJamie DornanTim Minchin či Paul Anderson.

Česká a slovenská premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 21. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia