Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 13:54
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Instagram ovládol nový trend pózovania na fotkách. Barbie Feet zvýrazňuje nohy za pomoci neviditeľných podpätkov

MÓDA
Uložiť Uložené

Novú pózu si ihneď obľúbili mnohé blogerky, modelky či celebrity.

Na Instagrame sa sem-tam objavujú rôzne, častokrát bizarné či nepochopiteľné trendy, ktorým okamžite podľahne veľké množstvo používateľov, predovšetkým blogeriek, modeliek či viacero ďalších známych tvárí. Niečo podobné sa udialo aj po tom, čo svetlo sveta uzrel úplne nový letný trend pózovania na fotografiách. Ide o takzvaný Barbie Feet a v skratke má za účelom pomocou neviditeľných podpätkov opticky zvýrazniť a predĺžiť ženské nohy tak, ako ich majú tvarované bábiky Barbie.

Pri vytváraní jedinečného efektu vďaka novej póze by si sa mala postaviť čo najviac na špičky, či už jednou alebo aj oboma nohami a z čo najlepšieho uhla vyfotiť tak, aby si docielila dlhé nohy. Ku doladeniu dokonalej letnej atmosféry už len stačí nájsť adekvátne prostredie niekde pri mori alebo bazéne a doplniť ho napríklad sviežim ovocným nápojom.

Trendu sa ihneď chytili mnohé svetoznáme influencerky a modelky vrátane mien ako Kendall Jenner, Bella Hadid, Kourtney Kardashian, Vanessa Hudgens, Elsa Hosk, Shay Mitchell či dokonca naša moderátorka Barborka Bakošová. Momentálne je Barbie Feet pravdepodobne najobľúbenejším letným hitom Instagramu a jeho popularita stále rastie. Preto ak na tvojom profile podobná póza ešte stále absentuje, mala by si to čo najskôr napraviť.

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Domov
Zdieľať
Diskusia