Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 19:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tatér tetuje ľudí bez toho, aby vedeli, aký text im na tele zveční. Musia byť odvážni, ale výsledok zvyčajne stojí za to

ZAUJÍMAVOSTI TETOVANIE
Uložiť Uložené

Odovzdať svoju pokožku do rúk tatérovi nedokáže hocikto.

Kedysi boli tetovania oveľa väčšie tabu ako dnes. V súčasnosti vedia aj konzervatívnejší ľudia často oceniť umelecké diela na telách ľudí, lenže Maison Hefner nemá o uznanie cudzích ľudí absolútne žiadny záujem. Britský tatér preto už dávnejšie vymyslel, ako svet tetovaní ozvláštniť. Zákazníci pri príchode do jeho tetovacieho štúdia v sebe musia nájsť poriadny kus odvahy, pretože Maison si svoje remeslo zakladá na tom, že ľudia nevedia, čo im nakoniec vytetuje.

Najčastejšie sa venuje zvečňovaniu viac či menej vtipných nápisov, o ktorých zákazníci dopredu nič netušia. Ak si už v minulosti rozmýšľal nad tým, že by si chcel zájsť a nechať sa potetovať, lenže ti nevedel napadnúť motív, ktorý by si na tele chcel mať, Maison by ti veľmi rád pomohol. Je pravda, že niektoré nápisy nevyznievajú práve najlepšie, ale určite by si s väčšinou zaujal. Pri nasledujúcej návšteve Londýna by si ho preto pokojne mohol kontaktovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia