Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 11:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Modelka takmer prišla o ruku pri pózovaní so žralokmi na Bahamách. Ignorovala upozornenia, lebo chcela výnimočnú fotku

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Katarina Zarutskie bude na svoju dovolenku na Bahamách dlho spomínať.

Dovolenka na Bahamách sa pre modelku Katarinu Zarutskie rýchlo zmenila na menšiu tragédiu. Karibský ostrov je vo svete známy ako dokonalé miesto, kde po plážach pobehujú prasiatka a človek si žije ako v raji, lenže to všetko platí do momentu, kým ti nenapadne skočiť do vody ku viac ako desiatim žralokom fúzatým. Aj keď tieto žraloky zvyčajne na ľudí neútočia, na Bahamách už mali v minulosti zopár menších incidentov.


Žraloky si vraj občas pomýlia ľudské prsty či ruky s kúskom potravy a inštinkt im zavelí zaútočiť, na čo Katarina nemyslela. Vždy chcela mať na svojom Instagrame fotku so žralokmi, tak bez akejkoľvek konzultácie skočila do vody. Na dovolenke bola s rodinou svojho priateľa, ktorá bola proti nebezpečnému kúpaniu, ale Katarina v tej chvíli už pózovala. Roztiahla ruky a pri žralokoch ležala na hladine, čo jedného z nich vyprovokovalo a zahryzol jej do ruky.

Odporúčané
Expert na žraloky: V Egypte zabil ženu defektný žralok. Vo vode nesmieš spanikáriť, takmer nikdy nechce zaútočiť (Rozhovor) Expert na žraloky: V Egypte zabil ženu defektný žralok. Vo vode nesmieš spanikáriť, takmer nikdy nechce zaútočiť (Rozhovor) 5. júla 2022, 14:30

Zábery zachytávajú moment, kedy mladú modelku stiahol pod hladinu a ona našťastie rýchlo zareagovala. Ruku vytrhla a vyšla z vody, odkiaľ zamierila na miestnu kliniku. Ranu jej ošetrili a ona potom odletela späť na Floridu, pretože pohryznutia od žralokov so sebou nesú zvýšené riziko infekcie. Miestni obyvatelia upozornili médiá na to, že neďaleko od miesta incidentu je značka upozorňujúca turistov, aby zbytočne kúpaním so žralokmi neriskovali.


Domov
Zdieľať
Diskusia