Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 14:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber potvrdil zasnúbenie a vyznal Hailey svoju lásku. Na Instagrame priznal, že celé jeho srdce patrí iba jej

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák po nepotvrdených informáciách vyšiel s pravdou von.

Pred pár dňami svet obleteli správy o tom, že Justin Bieber požiadal svoju súčasnú priateľku Hailey Baldwin o ruku. Najskôr o zasnúbení informoval portál TMZ a odvolával sa na svedkov z rezortu na Bahamách, kde mala žiadosť o ruku prebehnúť, a pravdivosť informácií nepriamo potvrdzoval aj otec speváka príspevkom na sociálnej sieti. Napokon zostalo ticho, ktoré preťal až samotný Justin.

Na svoj Instagram zavesil dve čiernobiele fotografie, kde sa spoločne s Hailey usmievajú. Pod príspevkom potom napísal vyznanie lásky. Pôvodne chcel počkať dlhšie, ale správy sa rozšírili tak rýchlo, že musel vyjsť s pravdou von. Na Hailey spevák miluje všetko a teší sa na to, ako strávi svoj život spoznávaním každučkého kúska jej osobnosti. Sľúbil jej, že rodinu bude viesť s úctou a integritou, pri čom bude naslúchať Ježišovi.

Justinove srdce patrí celé iba jej a vždy bude preňho prioritou. Hailey je láskou spevákovho života a nechcel by ho stráviť s nikým iným. Urobila z neho lepšieho človeka a výborne sa dopĺňajú. Justin sa už teší na najkrajšie obdobie svojho života a verí, že jeho mladší súrodenci uvidia ďalšie stabilné manželstvo, aby také neskôr hľadali aj oni. Vytešuje sa aj z toho, že sa zasnúbili na 7. deň 7. mesiaca, čo vraj ani dopredu neplánoval.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Množstvo ľudí sa na Justinove rozhodnutie požiadať Hailey o ruku pozerá skepticky, ale my veríme, že im to skutočne vyjde. Obaja spolu už viackrát randili aj v minulosti, takže pravdepodobne vedia, čo od seba môžu očakávať, a ak sa ku sebe neustále vracajú, potom na tom niečo bude.

Domov
Zdieľať
Diskusia