Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2018, 23:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mexičania vymysleli Neymar challenge. Fanúšikovia sa kotúľali po ihrisku čo najrýchlejšie, aby vyhrali polčasovú súťaž

ŠPORT MEXIKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílčan zanechal prostredníctvom majstrovstiev sveta veľký odkaz futbalu.

Brazília nezvládla štvrťfinále proti Belgicku a po vypadnutí museli hráči so sklonenou hlavou z Ruska odletieť. Najsmutnejší bol očividne Neymar, ktorý v pozápasovom rozhovore označil prehru za najhorší deň profesionálnej kariéry, a tak si zrejme v ďalekom Mexiku povedali, že útočníkovi napravia náladu.

Futbalový tím Club Tijuana vymyslel pre svojich fanúšikov cez polčasovú prestávku výzvu, ktorá dostala na internete jednoduchý názov „Neymar challenge“ a spočívala v tom, aby sa účastníci dokotúľali zo stredovej čiary až na koniec ihriska čo najrýchlejšie.

Klub si tak uťahoval zo správania Neymara v zápase práve proti Mexiku, kde mu Layún prišľapol nohu a Brazílčan predviedol kotúľanie a bolestivé grimasy, ako keby mu nohu niekto v tej chvíli začal rezať. Nanešťastie nevedno, čo mohli fanúšikovia vyhrať, ale ak sa zapozeráš na vrchnú časť ihriska, uvidíš aj menej zdatných účastníkov, ktorí domov určite odchádzali s prázdnymi rukami.


Domov
Zdieľať
Diskusia