Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2018, 14:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Krásna Ariana Grande sekunduje v plavkách morskej panne Nicki Minaj

HUDBA ARIANA GRANDE NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nový videoklip Nicki Minaj ocenia hlavne muži, keďže sa spoločne s Arianou vyzliekli do plaviek.

Skladba Bed od Nicki Minaj a Ariany Grande síce uzrela svetlo sveta už pred niekoľkými týždňami, všetkým nám však bolo jasné, že skutočný úspech letnej novinky príde až po tom, čo sa tieto dve krásavice stretnú v spoločnom videoklipe. Letný nádych singlu zároveň približne napovedal, ako by mal vizuál vyzerať a dnes už vieme, že boli naše dohady správne. 

V klipe máme možnosť vidieť hlavnú aktérku Nicki hneď vo viacerých vyzývavých scénach, čo však asi nikoho neprekvapí. Okrem predvádzania svojich kriviek v plavkách sa prezliekla za morskú pannu a viac ako samotný výsledok stojí za pozretie toto video z procesu obliekania kostýmu. Kontroverznejšie scény raperky dopĺňa na refrénoch Ariana Grande a ako to celé dopadlo, máš možnosť vidieť nižšie. 

Na záver len pripomeniem, že budúci rok vystúpi Nicki Minaj spoločne s Futureom v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a viac informácií nájdeš v tomto článku

Domov
Zdieľať
Diskusia