Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 18:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Desiatky tisíc Belgičanov budú piť pivo na ex zakaždým, keď Neymar spadne. Vo veľkej výzve nie je o účasť fanúšikov núdza

ŠPORT BELGICKO BRAZÍLIA NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pred štvrťfinálovým zápasom Belgičania vymysleli zaujímavú aktivitu.

Pred brazílskym zápasom proti Srbsku si bar v Rio de Janeiro uťahoval z Neymara a ponúkol miestnym štamgastom výnimočnú akciu. Za každý pád Neymara na zem dostali zákazníci pohár alkoholu zadarmo, takže už pred koncom prvého polčasu museli byť slušne načatí.

Dnes večer čaká Brazíliu zápas proti Belgicku a podobnú výzvu vymysleli aj Belgičania. Aj tentokrát sa bude odohrávať v baroch, ale alkohol nebude bezplatný. Zaplatiť si zaň budú musieť samotní fanúšikovia, ktorí sa zapojili do výzvy AdFundum na Facebooku. AdFundum v praxi znamená, že svoje pivo budú musieť vypiť na ex a bez prestávky, pričom výzva znie jasne. Každý účastník vypije celé pivo zakaždým, keď Neymar skončí po páde na trávniku.

Desiatky tisíc Belgičanov budú piť pivo na ex zakaždým, keď Neymar spadne. Vo veľkej výzve nie je o účasť fanúšikov núdza
Zdroj: Facebook

Vo výzve na Facebooku už takmer 10-tisíc fanúšikov označilo, že sa jej zúčastnia, zatiaľ čo 26-tisíc ďalších ľudí má o pitie piva na Neymarovu počesť záujem. Predpokladáme, že zápas medzi Belgickom a Brazíliou budú sledovať stovky tisíc Belgičanov a množstvo z nich sa nechá rýchlo presvedčiť, aby si vyskúšali výzvu spoločne s účastníkmi.

Odporúčané
VIDEO: Tisíce ľudí sa v Brazílii vlámali do úradov. Ničili, čo sa dalo VIDEO: Tisíce ľudí sa v Brazílii vlámali do úradov. Ničili, čo sa dalo 9. januára 2023, 17:55

Dúfajme, že Neymar večer zaberie, aby mohli fanúšikovia z barov, krčiem a domovov odchádzať poriadne podgurážení a ak aj Belgicko nevyhrá, aspoň si budú môcť zaspomínať na chvíle, kedy sa opíjali vďaka brazílskej superhviezde.

Domov
Zdieľať
Diskusia