Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018 o 11:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zosmiešni najnovšie Sacha Baron Cohen prezidenta Donalda Trumpa? Tajomným videom láka na svoj najnovší projekt

FILMY A SERIÁLY DONALD TRUMP SACHA BARON COHEN
Uložiť Uložené

Sacha Baron Cohen si možno vezme na paškál súčasného amerického prezidenta.

Žeby komik Sacha Baron Cohen (Borat, Ali G) chystal komédiu o Donaldovi Trumpovi? Je to možné. Cohen totiž pri príležitosti osláv Dňa nezávislosti (4. júla) zavesil na Twitter zaujímavé video. 

Môžeme v ňom vidieť amerického prezidenta, ktorý si rozhodne nedáva servítku pred ústa a dokonca sa vyzná, že by Cohenovi veľmi rád uštedril bitku, po ktorej by skončil v nemocnici.

Tiež mu doporučil, aby sa vrátil do školy a "naučil sa byť vtipný". Následne nám video oznámi, že Cohen už čoskoro "zloží skúšky" a nasleduje logo Trumpovej univerzity.

Môže ísť samozrejme len o vtip, ale ani by sme sa nečudovali, keby si Cohen vo svojom ďalšom projekte vzal na paškál súčasného amerického prezidenta. Nebolo by to prvýkrát, čo sa Trump a Cohen stretli pred kamerami.

Fanúšikovia si iste pamätajú, že v roku 2003 sa Trump objavil v Cohenovej Da Ali G Show, kde spolu debatovali o zmrzlinových rukaviciach, vynáleze samotného Aliho G. Cohen následne na Trumpa odkazoval aj vo svojom ďalšom filme Grimsby, kde bola postava Donalda Trumpa infikovaná vírusom HIV.

 

Zosmiešni najnovšie Sacha Baron Cohen prezidenta Donalda Trumpa? Tajomným videom láka na svoj najnovší projekt
Zdroj: HBO

Musíme povedať, že komediálna snímka, ktorá by si vzala za terč práve Trumpa, by mohla byť sakramentsky zábavná. Uvidíme teda, či sa podobného projektu naozaj dočkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia