Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2018, 17:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo vraj prestupuje do Juventusu. Zdroje z blízkosti hráča informáciu potvrdzujú, ale nič nie je oficiálne

ŠPORT CRISTIANO RONALDO REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan naznačoval odchod už po finále Ligy majstrov.

Portugalčan Cristiano Ronaldo zažíva momentálne zaujímavé chvíle. Nedávno vyhral Ligu majstrov a po finálovom zápase naznačil, že by sa mohol pobrať z Realu Madrid preč. Fanúšikovia tomu neverili, ale súčasná situácia naznačuje tomu, že sa v zákulisí vedú výrazné vojny medzi Madridom a samotným hráčom.

Nevedno, či ide len o snahu Ronalda vypýtať si vyšší plat a získať lepšiu vyjednávaciu pozíciu, avšak prestup Ronalda do talianskeho Juventusu Turín už potvrdili viacerí novinári a ľudia blízki Ronaldovi, a preto fanúšikovia začínajú rozmýšľať, či je to skutočne možné.


Juventus mal Ronaldovi ponúknuť plat približne 30 miliónov eur, čo je suma, ktorú Florentino Perez vraj starnúcemu hráčovi nechce zaplatiť. Správy o záujmu Juventusu a ponuke 100 či 120 miliónov eur za Portugalčana nabrali na obrátkach po tom, čo sa do nich zapojil aj Edu Aguirre. Edu je blízky priateľ Ronalda a verejnosť informoval, že agent Jorge Mendes sa stretol s Florentinom Perezom a Ronaldo už v Reale Madrid určite nezostane.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Juventus bude mať určite veľký problém zaplatiť Ronaldovi požadovanú mzdu a ešte aj vyplatiť cenu, za ktorú ho Perez bude chcieť predať, ale celá aféra môže skončiť predĺžením zmluvy v Španielsku. Informácie však prichádzajú z dôveryhodných miest, a tak musíme len čakať na to, či Ronaldo začne novú sezónu v Taliansku.


Domov
Zdieľať
Diskusia