Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2018, 15:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Českí youtuberi dali bezdomovcovi takmer 800 €. Starček bez domova nechcel veriť vlastným očiam

ZAUJÍMAVOSTI BEZDOMOVECTVO ČESKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Takáto hotovosť bezdomovcovi padne naozaj dobre.

Sociálne experimenty boli, sú a budú významnou súčasťou obsahu, ktorý môžeš nájsť na YouTube. Na tento vlak už stihli naskočiť aj youtuberi ViralBrothers z Česka, ktorí produkujú videá predovšetkým z USA, no tentokrát sa rozhodli vrátiť do ulíc rodnej krajiny a potešiť miestneho bezdomovca.

Dvojica známa ako Erik a Čeněk si vyhliadla slušného starčeka bez domova, ktorého si najprv nezabudli otestovať. Youtuberi si vymysleli poruchu auta a chceli vedieť, či im bezdomovec príde na pomoc, pokiaľ o ňu požiadajú. Starček menom Fanda na seba však nenechal dlho čakať a ihneď sa podujal, že auto s vybitou batériou pomôže odtlačiť, zatiaľ čo jeden z dvojice bude šoférovať.

Dvojica youtuberov za to bezdomovca odmenili bankovkou v hodnote 2 000 českých korún, čiže približne 77 €. To však ani zďaleka nebol koniec, v peňaženke youtuberov sa totiž našlo ďalších deväť bankoviek s rovnakou hodnotou, bezdomovec tak postupne dostal až 20 000 korún, teda 770 €, ktoré pri slušnom mužovi bez domova nepochybne padnú na dobrý úžitok.

Domov
Zdieľať
Diskusia