Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2018, 13:43
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Lukáš Kimlička, Moma či NatyKerny nám na modelingovom castingu prezradili, aké kritéria by mala spĺňať budúca modelka

REFRESHER
Uložiť Uložené

Na castingu Exit Model Management sme zisťovali, kto všetko sa môže stať modelom.

Modeling je profesia, ktorá ponúka nespočetne veľa možností a vďaka ktorej často spoznáš nové krajiny a ľudí, získaš životné skúsenosti či dokonca môžeš nadobudnúť veľký vplyv na sociálnych sieťach. Spoločne s moderátorom Krištofom sme sa dostali na casting modelingovej agentúry Exit Model Management v Bratislave a pozorne sme sledovali celý jeho priebeh.

Opýtali sme sa modelov, v čom je ich práca atraktívna a zaujímavá, no taktiež sme vyspovedali aj samotných uchádzačov, aké majú očakávania od castingu a aká je ich hlavná motivácia stať sa modelom. V reportáži sme sa porozprávali aj s módnym návrhárom, vizážistom či fotografom Lukášom Kimličkom, cez ktorého výber prešlo už mnoho modelingových tvári. Ten nám prezradil, aký je jeho obľúbený typ modela a podľa akých kritérií by si vyberal.

Prvý casting agentúry navštívili aj známe tváre ako youtuberka Moma či influencerka NatyKerny. Povedali nám ich názor na svet modelingu, no taktiež aj vzácne rady pre budúcich modelov, ako naložiť s možnou slávou, vplyvom a ako zostať nohami pevne na zemi.

Domov
Zdieľať
Diskusia