Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 22:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys, Idea a Prezident Lourajder spravili album vďaka službe Dropbox

HUDBA
Uložiť Uložené

Pod hlavičkou Ty Nikdy vznikol ďalší hudobný projekt plný kvalitnej hudby a poctivého rapu.

Už pred niekoľkými dňami sme vás informovali o vydaní nového projektu z dielne Ty Nikdy, ktorého autormi sú Matys, Lourajder a hlava labelu Idea. Dnes sme sa dočkali aj širšieho príbehu okolo celého albumu a dozvedáme sa nielen vysvetlenia názvu, ale aj jednotlivých skladieb. 

Titul Dropbox vznikol vďaka tomu, že väčšina komunikácie počas tvorby prebiehala online, resp. práve prostredníctvom toho známeho cloudového úložiska, kde si chalani zdieľali jednotlivé nápady, nahraté slohy a rozrobené beaty.

Na albume nájdeš dohromady 8 plnohodnotných skladieb, pričom tématicky sa točí okolo pocitov zainteresovaných interpretov. O všetkých vieme, že v rape preferujú poctivosť a úprimnosť, čo dokonca v jednom tracku zvyšku svojich kolegov zo scény vyčítajú. Viac o vzniku sa dozvieš na oficiálnej stránke tynikdy.cz, kde si zároveň môžeš predobjednať Dropbox vinyl.  

Domov
Zdieľať
Diskusia