Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 17:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tom Holland "nechtiac" prezradil názov pokračovania Spider-Man: Homecoming. Ide o ďalšiu chybu mladíka, alebo premyslený ťah?

FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Opäť chyba Hollanda či premyslený ťah reklamnej kampane?

Obsahuje spoilery k Infinity War!

Svojho času sme si na Filmkulte trochu robili srandu z Toma Hollanda, konkrétne z jeho zlozvyku vyzrádzať dôležité časti deja chystaných marveloviek (ale nielen ich, ako dokazuje epizóda s Chrisom Prattom a Jurassic World: Fallen Kingdom).

Filmový Peter Parker uverejnil na svojom Istagrame video, v ktorom sa ospravedlnil, že pre fanúšikov nemá žiadne novinky ohľadom pokračovania pavúčieho muža. „Koniec-koncov, zomrel som, takže som trochu zmätený,“ prehodil Holland. Následne však "náhodou" odhalil názvov sequelu - Spider-Man: Far From Home.

 

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥

Príspevok, ktorý zdieľa (@tomholland2013),

V ňom by sa Peter Parker mal vydať na dobrodružnú cestu do Európy a dej bude reflektovať udalosti Avengers: Infinity war a Avengers 4. Oficiálne promo teda už začalo a tvorcovia sa evidentne rozhodli z problému vytvoriť cnosť a využili Hollandovu spoilerovú minulosť.

Podarilo sa mu už totiž odhaliť oficiálny plagát k Infinity War a prekecol sa, že nás čaká aj Spider-Man 3. Je teda možné, že štúdio Hollanda využije ako spôsob, ktorým bude oznamovať niektoré novinky z MCU.

V Spider-Man: Far From Home si zahrá aj Jake Gyllenhaal, ktorý si strihne záporáka Mysteria. Vráti sa aj Michael Keaton, Zendaya a Marisa Tomei. Na režisérske kreslo opäť zasadne Jon Watts. Premiéra je stanovená na 5. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia