Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Trblietky ozdobujúce ženské pozadie či dekolt. S tohtoročným letným trendom na pláži rozhodne upútaš pozornosť

MÓDA
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa rôznymi kombináciami ozdobných trblietajúcich prvkov na telách blogeriek.

Pre väčšinu z nás začínajú tie pravé letné prázdninové dni až v júli, no určite ste už niektorí vycestovali na dovolenku k moru alebo sa v najbližších dňoch či týždňoch ešte len chystáte. Keďže horúčavy nás sprevádzajú už nejaký ten piatok, rozhodli sme sa ti priniesť inšpiráciu prostredníctvom najnovšieho letného trendu s názvom "Glitter Butts", alebo inak trblietavé prvky na zadku či poprsí.

Táto ozdoba znie pomerne bizarne, no celkový look na pláži dokáže spestriť naozaj famózne. Či už hovoríme o jednoduchých flitroch, perleťoch, drobných kamienkoch, kryštáloch či trblietkách priamo na zadku alebo taktiež o plavkách, ktoré disponujú takýmito prvkami, obe alternatívy sú momentálne veľmi aktuálne a fresh. Nielen že to vyzerá naozaj vynikajúco, no zároveň si buď istá, že sa o pozornosť na pláži, kúpalisku či letnom festivale s touto vychytávkou rozhodne báť nemusíš.

Rôznorodé trblietavé prvky určite nemusia byť len jednofarebné. Kombinuj ich pokojne s rôznymi pestrými farebnými flitrami či bikinami. Ideálne sa hodia k metalickým plavkám, ktoré sú jedným z piatich najrelevantnejších trendov z oblasti plážových outfitov na toto leto. Tie vďaka svojmu žiarivému harmonickému vzhľadu v rôznych odtieňoch perfektne korelujú s opálenou pokožkou.

Základ celého trendu má korene v bodypaintingu a prvotným impulzom k jeho vytvoreniu bol pravdepodobne faktor, ktorý rozhodne veľmi dobre poznáš aj ty. Vyjdeš mokrá z vody a náhodou si sadneš na piesok. Ten sa ti nalepí na zadok a častokrát to vyzerá veľmi esteticky. A práve to podľa všetkého viedlo iniciátorov Glitter Butts trendu k jeho samotnému započatiu.

Jednou z hlavných strojcov trendu je mladá fotografka a umelkyňa Mia Kennington zo Spojeného kráľovstva spoločne so svojím dievčenským tímom The Gypsy Shrine, s ktorým cestuje po veľkých svetových festivaloch a vytvára všemožné bodypaintingové umenie pre každého. S nápadom prišli údajne len nedávno na festivale Beyond Sahara v Maroku.

Navyše, dosiahnutie tohto looku je jednoduché a nijak zvlášť nezabolí tvoju peňaženku, keďže rôzne flitrované ozdoby zoženieš v rôznych textilných galantériách za pár centov. Pri nanášaní na telo stačí použiť napríklad jelení loj ako lepiacu vrstvu, ktorý ozdoby perfektne drží na tele aj niekoľko hodín. Taktiež môžeš rovno siahnuť po hotových dekoračných lepidlách s trblietkami.

Celý trend sa možno niektorým javí ako zbytočné pútanie pozornosti, no my si myslíme, že je to zaručene kreatívna a pomerne jednoduchá cesta, ako sa odlíšiť od konformného davu na hudobných festivaloch či plážových párty. Diferencuj sa od ostatných a ukáž svoje bláznivé JA. A ak si naozaj trúfaš, môžeš trend poňať ako pár originálnych blogeriek, ktoré glitre použili na svoje úplne obnažené telo a vytvorili si tak "pseudo-plavky" s trblietkami, zakrývajúcími intímne partie.

Domov
Zdieľať
Diskusia