Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Islandský futbalista nazbieral 450-tisíc sledovateľov na Instagrame za 30 minút hrania. Model si musí zvykať na zvýšenú pozornosť

INSTAGRAM ISLAND
Uložiť Uložené

Islanďan Rúrik Gíslason priťahuje pozornosť fanúšikov vďaka svojmu vzhľadu.

Islandský národný futbalový tím vstúpil do majstrovstiev sveta v Rusku veľmi pozitívne. Fanúšikovia na tribúnach vytvorili perfektnú atmosféru, za čo sa im hráči odvďačili udržaním Argentíny na uzde. Výborné bránenie a šikovné protiútoky vyústili do záverečného výsledku 1:1, pričom Lionel Messi nepremenil dôležitú penaltu.

Do zápasu sa približne 30 minút pred koncom dostal aj Rúrik Gíslason. Nejde o žiadneho hviezdneho hráča, ktorý by ťahal dopredu popredné európsku mužstvo, ale o sympatického stredopoliara pôsobiaceho v nemeckom tíme SV Sandhausen z 2. Bundesligy.

Fanúšikov pri televíznych obrazovkách však nezaujímal klub, v ktorom Rúrik hráva. Hneď po príchode na trávnik si ho všimli stovky tisíc divákov, pretože Rúrik je naozaj neprehliadnuteľný. Svojou symetrickou tvárou priťahuje obrovskú pozornosť, čo sa vďaka obyčajným 30 minútam na ihrisku premietlo aj do počtu fanúšikov na Instagrame. 

Pred príchodom na šampionát do Ruska mal Rúrik približne 30-tisíc sledovateľov, zatiaľ čo v tejto chvíli už počet prevyšuje číslo 500-tisíc. Ak sa ti islandský futbalista zdá veľmi pohľadný, potom nebudeš sám, keďže Rúrik doma pracoval aj ako model pre výrobcu oblečenia 66° North, takže jeho vzhľad nebol spontánne objavený na trávniku.

Domov
Zdieľať
Diskusia