Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2018, 16:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nespávajte počas MS s cudzincami, odkazuje ruská politička obyvateľom. Miestne ženy potom zostávajú s deťmi opustené

ŠPORT
Uložiť Uložené

Počas majstrovstiev sveta je život oveľa pestrejší.

Majstrovstvá sveta vo futbale začínajú v Rusku už dnes poobede. Veľké športové sviatky so sebou často prinášajú aj množstvo odviazaných ľudí, a tak nie je v jednotlivých mestách núdza o sexuálne hrátky. Len ťažko by si zastavil akékoľvek vzťahy medzi zahraničnými fanúšikmi a miestnymi mužmi a ženami, ale presne o to sa v rádiovej šou pokúsila ruská poslankyňa Tamara Pletnyova, ktorá šéfuje parlamentnej komisii pre rodiny, ženy a deti.

Pletnyova reagovala na otázku o deťoch olympiády, ktorá sa konala v Moskve v roku 1980. Vtedy sa vďaka vzťahom medzi fanúšikmi a domácimi obyvateľmi narodilo množstvo detí, ale treba povedať, že antikoncepcia v tom čase nebola ani zďaleka taká rozšírená ako dnes. Deti olympiády boli pritom väčšinou tmavšej pleti, čo spôsobovalo diskrimináciu a rasistické narážky.

Nespávajte počas MS s cudzincami, odkazuje ruská politička obyvateľom. Miestne ženy potom zostávajú s deťmi opustené
Zdroj: TASR/AP

Pletnyova preto varovala všetkých ruských obyvateľov, aby s cudzincami nespávali. Upozornila najmä ruské ženy, aby si dali pozor na náhle tehotenstvá s cudzincami, keďže podľa nej určite bude množstvo žien stretávať neznámych mužov a narodia sa im potomkovia. Možno sa zosobášia a možno nie, ale Pletnyova trvá na tom, že deti budú trpieť.

Ak už vraj ruské ženy chcú mať sex s cudzincom, majú si vybrať muža s bielou pleťou, pretože muži rozdielnej rasy sú podľa nej problémom. Ruské ženy by mali rodiť vlastné deti. Pletnyova vraj nie je nacionalistka, ale aj tak na svojom názore trvá. Deti zostávajú opustené v Rusku a zostávajú tam len s matkou. Svoj prejav zakončila so slovami, že ruskí občania by sa mali sobášiť z lásky bez ohľadu na etnicitu.

Domov
Zdieľať
Diskusia