Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 2:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sedem cudzincov čaká v záhadnom hoteli noc plná záhad a násilia. Hororový thriller od tvorcu Chaty v horách vnadí štýlovým prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s názvom Bad Times at the El Royale, za ktorou stojí talentovaný Drew Goddard, bola dlho zahalená rúškom tajomstva. Teraz ale dorazila debutová ukážka.

O originálnej snímke s názvom Bad Times at the El Royale, ktorú v týchto chvíľach dokončuje režisér a scenárista Drew Goddard, už možno mnohí z vás vedia. Koniec koncov, venovali sme sa nej v hneď niekoľkých článkoch, aj keď väčšinou ostávala zahalená rúškom tajomstva.

Tentokrát si ale konečne môžeme urobiť aspoň približnú predstavu o tom, čo nás na strieborných plátnach už o niekoľko mesiacov vlastne čaká. Svetlo sveta totiž uzrel vôbec prvý trailer, ktorý sľubuje hororovo-thrillerový zážitok plný napätia.

Ukážka začína úplne pohodovo, navnadí príjemnou, ničím nerušenou atmosférou a ukáže niekoľko postáv, ktoré sa stretnú pod spoločnou strechou. S prvou vraždou sa však celkový tón mení, narastá napätie a divákom je ponúknutá séria zvláštnych scén.

Potom ale vrcholí intenzívnym tempom a rýchlymi prestrihmi na jednotlivých protagonistov, podľa ktorých môžeme predpokladať, že si v snímke prejdú poriadnym peklom. Celý trailer pôsobí nesmierne lákavo, dokázal vyvolať množstvo otázok a my na ne veľmi radi získame odpovede v kinosálach. 

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude odohrávať v 60. rokoch minulého storočia a zavedie nás do záhadného hotela menom El Royale. Ten sa nachádza blízko jazera Tahoe a je poznačený temnou minulosťou. V jeho vnútri sa ocitne sedem cudzincov, pričom každý z nich má nejaké svoje tajomstvo.

A tieto postavy budú mať v priebehu jednej osudovej noci poslednú šancu na to, aby stihli dosiahnuť vykúpenie pred tým, než sa všetko pokazí a ich temné úmysly vygradujú až do zničujúceho násilia.

Sedem cudzincov čaká v záhadnom hoteli noc plná záhad a násilia. Hororový thriller od tvorcu Chaty v horách vnadí štýlovým prvým trailerom
Zdroj: 20th Century Fox/Empire

Za scenárom aj réžiou stojí už vyššie spomínaný Drew Goddard (režíroval The Cabin in the Woods, napísal Cloverfield, The Martian) a zahrá si napríklad Chris Hemsworth, Jon Hamm, Jeff Bridges, Russell Crowe, Dakota Johnson, Cynthia Erivo, Nick Offerman či Cailee Spaeny.

Premiéra snímky Bad Times at the El Royale je u nás naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2018. Čo hovoríte na debutové zábery? Nalákali vás do kina, alebo si ešte počkáte a rozhodnete sa až s príchodom ďalších?

Sedem cudzincov čaká v záhadnom hoteli noc plná záhad a násilia. Hororový thriller od tvorcu Chaty v horách vnadí štýlovým prvým trailerom
Zdroj: 20th Century Fox/Entertainment Weekly
Domov
Zdieľať
Diskusia