Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 19:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bradley Cooper režíruje Lady Gagu a jej speváčku Ally. Zažite vzostup jej kariéry vo vynikajúco vyzerajúcej dráme A Star is Born

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER LADY GAGA
Uložiť Uložené

Vychutnajte si skvelý trailer remaku hudobnej klasiky, tentoraz s country ladením.

A Star is Born dorazí do našich kín už v októbri, no nebude to prvýkrát, čo film s týmto názvom uvidíme. Pôvodná verzia vznikla v roku 1937, neskôr sa dočkala remaku z roku 1954, kedy bola ocenená Zlatým Glóbusom a získala aj niekoľko nominácií od Filmovej akadémie.

Posledný remake bol v kinách v 1976 a zahrala si v ňom Barbara Streisand, ktorá snímke dodala rockový zvuk. Tentoraz sa ale oprieme aj o country hudbu. Príbeh vždy rozpráva o "Ester" a "Normanovi". V tomto prípade je Jackson zavedená hviezdička, ktorá pomôže Ally v jej kariére v momente, kedy na ňu ona už zanevrela.

Jackson ale postupne začína strácať pôdu pod nohami, a to najmä kvôli svojím vnútorným démonom a alkoholizmu. Na druhej strane tu máme Ally, ktorej sláva začína rapídne rásť a ich romantický vzťah sa začína rozpadať. 

 

Hlavné postavy stvárnia Lady Gaga a Bradley Cooper. Prvá menovaná mala pôvodne vystupovať pod svojím civilným menom – Stefani Germanotta, no marketingové oddelenie malo asi iný názor. V každom prípade, pôjde o jej prvý celovečerák po tom, ako si prevzala Zlatý glóbus za svoju rolu v seriáli American Horror Story. 

Odporúčané
RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? 22. decembra 2023, 14:00

Gaga a Cooper nahrali svoje skladby do filmu počas živých vystúpení, aby tak zo seba dostali autentickejší prejav. Cooper, ktorý mimochodom drámu aj režíruje (pôjde o jeho režijný debut), tvrdí, že predstava spievania s Gagou ho nesprevádzala so stresom. 

Čo sa traileru týka, máme z neho radosť. Po vynikajúcom predstavení Bohemian Rhapsody, z ktorého sme mali viacerí zimomriavky, si aspoň ja myslím, že A Star is Born vyzerá ešte lepšie.

Minimálne ten trailer je vynikajúci, pričom skladby, ktoré v ňom odznejú, na tom majú určite obrovský podiel. Tešiť sa očividne môžeme aj na herecké výkony. Gaga pôsobí nesmierne sympaticky a spolu s jej hudobným prejavom ju po tejto snímke budeme asi naveky milovať. Bradley je zase Bradley, žiadne sklamanie by teda nemalo hroziť. 

Okrem Coopera a Gagy uvidíme aj hercov, ako: Andrew Dice Clay, Dave Chappelle či Sam Elliott. Texty piesní napísala Gaga spoločne s Cooperom a umelcami vrátane Lukasa Nelsona, Jasona Isbella a Marka Ronsona. Ide teda o originálny soundtrack. Zdá sa, že tu máme ďalšieho oscarového adepta.

Premiéry A Star is Born/Zrodila sa hviezda sa dočkáme 4. októbra. Nemôžeme sa dočkať, až budeme sedieť v kinách. 

PS: Cooper chcel pôvodne obsadiť Beyoncé, ale tá otehotnela, natáčanie sa odložilo a rejžo si nakoniec vybral Gagu. 

Bradley Cooper režíruje Lady Gagu a jej speváčku Ally. Zažite vzostup jej kariéry vo vynikajúco vyzerajúcej dráme A Star is Born
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia