Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 15:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Animovaný Spider-Man otvára univerzum hrdinov s pavúčimi schopnosťami a v parádnom traileri opäť ohuruje jedinečným vizuálnym štýlom

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Lákavú snímku Spider-Man: Into The Spider-Verse uvidíme už koncom tohto roka. No a podľa doposiaľ zverejnených ukážok sa máme naozaj na čo tešiť.

Keď ešte koncom minulého roka uzrela svetlo sveta prvá ukážka zo sľubného animáku s názvom Spider-Man: Into The Spider-Verse, okamžite nás zaujala, a to najmä svojím jedinečným vizuálnym štýlom. Logicky sme teda chceli vidieť viac a najlepšie čo najskôr.

Na ten v poradí druhý trailer sme si však museli počkať poriadne dlho, dorazil totiž až dnes. Stále to ale rozhodne za to, pretože priniesol množstvo celkom nových záberov a konečne odhaľuje aj viac z príbehu.

Trailer odhaľuje, že Miles Morales podstúpi tréning Petera Parkera a do diania nejakým spôsobom zasiahne aj Spider-Gwen. Čaká nás zábava, akcia, ale v prvom rade ten úžasný vizuál. Presvedčte sa sami.

Hlavným hrdinom snímky bude brooklynský tínedžer menom Miles Morales. Ako sme sa však dozvedeli už v predošlej ukážke a ako nám napovedá aj samotný názov projektu, Miles rozhodne nebude jediný s oblekom Spider-Mana.

O réžiu sa postarali Bob Persichetti (scenár The Little Prince), Peter Ramsey (Rise of the Guardians) a Rodney Rothman (scenár 22 Jump Street), no a scenár napísal Phil Lord (21 Jump Street, The Lego Movie).

Čo sa hereckého obsadenia týka, tak postavám prepožičajú svoje hlasy napríklad Shameik Moore, Liev Schrieber, Brian Tyree HenryMahershala Ali, Lily Tomlin, Hailee Steinfeld či Jake Johnson. Animák Spider-Man: Into the Spider-Verse uvidíme v našich kinách 13. decembra (prosinec) 2018. Zájdete? A čo hovoríte na novú ukážku?

Animovaný Spider-Man otvára univerzum hrdinov s pavúčimi schopnosťami a v parádnom traileri opäť ohuruje jedinečným vizuálnym štýlom
Zdroj: Sony Pictures Animation
Domov
Zdieľať
Diskusia