Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2018, 17:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo sa v Infinity War dialo s Hulkom a aký má problém s Bannerom? Bojí sa skutočne výprasku od Thanosa?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Odpoveď nemusí byť taká jednoznačná.

V riadkoch nižšie sa objavujú spoilery k Avengers: Infinity War

Hulk sa veľmi v Infinity War neukázal. Na začiatku dostal kráľovský výprask od Thanosa, po ktorom nechal v kontrole Bannera. A znovu sa už neukázal. Nie že by ho Banner blokoval, práve naopak, snažil sa premeniť sa v Hulka a pomôcť svojim priateľom. 

Lenže Hulk nemal záujem, aj keď hrdinom horelo pod zadkami a samému mu hrozila smrť. Možno nevedel o Thanosovom pláne a pravdepodobne by prevzal kontrolu, keby Bruceovi hrozila priama smrť, lenže už má toho tak nejak dosť.

Režiséri sa k tomu vyjadrili takto: „Pri Bannerovi musíme byť opatrní. Pretože ak ho z každého problému Hulk dostane, skutočným hrdinom sa stáva Hulk a Bruce sa stáva zbytočným. Chceli sme Brucea donútiť, aby konal sám a stal sa tak hrdinom“.

Čo sa v Infinity War dialo s Hulkom a aký má problém s Bannerom? Bojí sa skutočne výprasku od Thanosa?
Zdroj: Marvel/Disney

Potvrdili to aj neskôr. Nemyslia si, že by sa Hulk niečoho bál. Cez držku dostal aj v minulosti (aj keď nikdy nie takto) a má rád dobrý súboj.

Skôr je to o tom, čo sa naučil a zažil od konca Age of Ultron až po Thor: Ragnarok. Hulk si uvedomuje, že Banner ho využíva, len keď potrebuje bojovať a Hulk už má jednoducho plné zuby zachraňovania jeho zadku. 

Hulkov charakter sa počas tých 3 rokov, kedy držal opraty, enormne vyvinul. Už dávno nie je len agresívnym a naštvaným strojom na zabíjanie. A nie je to len malý "character arc" vyvinutý pre potreby deja Infinity War a Avengers 4.

Kevin Feige sa pred pár rokmi Marka Ruffala spýtal, čo by s Hulkom spravil, keby mali možnosť natočiť samostatný film. To nemôžu, keďže práva naň vlastní Universal a Hulka môžu využívať len v tímovkách. 

Keď mu Mark povedal, ako by vyzeral vzťah medzi Bruceom a Hulkom, Feige mu navrhol, aby ten príbeh vyrozprávali počas Thor: Ragnarok a Avengers 3 a 4. A to sa deje práve teraz. Čo myslíte, ako to nakoniec s Hulkom a Bannerom dopadne?

Domov
Zdieľať
Diskusia