Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 20:05
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Keď sa upravuješ na poslednú chvíľu, nedopadne to vždy dobre. V novom videu Naked Bananas sa rozoberajú typy ľudí pred zrkadlom

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Chalani nás bavia ďalším videom.

Slovenská internetová videoprodukcia sa raz za čas blysne nejakým skutočne zábavným kúskom. Medzi najspoľahlivejších tvorcov takéhoto obsahu sa rozhodne dá zarátať mladá trojica vystupujúca pod menom Naked Bananas, ktorá ti je už určite dobré známa. Chalani sa vyskytli aj u nás vo Freshnews a už niekoľko mesiacov doslova búrajú slovenské internety.

Tentokrát sa svojich divákov pokúšajú rozosmiať videom vykresľujúcim rozličné typy ľudí pred zrkadlom a v jednej z postáv sa nepochybne nájdeš aj ty, no my len dúfame, že to nebude ten spoločensky dogabaný. Situácie ako rýchla úprava pred zrkadlom len tesne pred odchodom či obdivovanie svojej vlastnej postavy však všetci veľmi dobre poznáme, no rozhodne nám prospeje aj trošku nadhľadu, a tak si pozri najnovšie video.

Domov
Zdieľať
Diskusia