Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 10:30
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Dievča rapídne schudlo po tom, čo ju podviedol jej bývalý priateľ. Chcela mu dať najavo, o čo tým prišiel

MOTIVÁCIA
Uložiť Uložené

Bývalý frajer ju motivoval, aby schudla skoro 30 kíl. Vďaka pomste nadobudla úžasnú postavu, ktorú jej môže väčšina žien iba závidieť.

Niekedy človek nutne potrebuje nájsť chýbajúcu motiváciu, aby sa posunul dopredu. Ľudia ju často hľadajú vo svojej konkurencii, v postavení sa voči svojmu nízkemu sebavedomiu alebo v motivačných knihách či citátoch. No niektorých ľudí dokáže správne namotivovať aj zlomené srdce spojené s pomstou voči bývalému partnerovi. Vtedy človek chce dať najavo, o čo všetko jeho ex prišiel. A to je niekedy práve tá najsilnejšia motivácia, ktorá ženie dopredu.

Niečo podobné sa stalo Shanai Martin, študentke z Walesu, ktorá zistila že ju jej priateľ podvádza, a tak sa s ním rozišla. Bola v tej dobe pomerne pribratejšia, a tak sa rozhodla zo žiaľu a pomsty voči svojmu ex, že začne chudnúť. Jej cieľ bol mať čo najviac vyšportované telo, aby jej bývalý videl, o čo vlastne prišiel. Vďaka pevnej vôli a motivácii sa z nej po pár mesiacoch stal nový človek.

Po deviatich mesiacoch dokázala schudnúť takmer 30 kíl. Podľa jej slov sa nikdy necítila tak zdravo a smelo, ako je tomu dnes. Dokumentáciu svojej neuveriteľnej premeny zdieľala aj na Twitteri, kde si dokázala získať mnoho fanúšikov. Fotku pridala so slovami: "O 9 mesiacov neskôr a s 26 kilami dole. Veľká vďaka patrí môjmu podvádzajúcemu bývalému za to, že ma motivoval k úspechu."

Dievča rapídne schudlo po tom, čo ju podviedol jej bývalý priateľ. Chcela mu dať najavo, o čo tým prišiel
Zdroj: Twitter/@shanaimartin5

"S priateľom sme tvorili pár tri roky, kým som nezistila, že ma klame a randí s iným dievčaťom, ktoré stretol v Cardiffe. Takmer mi puklo srdce! Avšak v tom čase sme už mali rezervovanú 4-týždňovú dovolenku do Thajska, kde sme pár dní na to mali ísť. Tak sme šli ešte ako priatelia, ale po tom, ako sme sa odtiaľ vrátili, snažila som sa cez celý rozchod preniesť čo najlepšie, ako som vedela. Trpím duševnou chorobou po samovražde môjho otca, takže to bol pre mňa veľký zásah do psychiky. Stratila som chuť do jedla, a tak som začala športovať či praktizovať aj obyčajné úkony ako cesta do práce peši atď.," povedala Shanai v rozhovore pre Unilad.

Dievča rapídne schudlo po tom, čo ju podviedol jej bývalý priateľ. Chcela mu dať najavo, o čo tým prišiel
Zdroj: Unilad

"Objavila som v sebe aktívneho ducha a váha jednoducho klesala. Nikdy som si nemyslela, že sa cez to všetko dostanem, no momentálne som s niekým, kto je asi tak 10-krát lepší, zaobchádza so mnou slušne a ja som mnohonásobne šťastnejšia! "dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia