Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 19:55
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Travis Scott, Kanye West a Lil Uzi Vert prichádzajú s bangrom, ktorý vám bude rotovať v hlave počas celého leta

HUDBA KANYE WEST LIL UZI VERT
Uložiť Uložené

Častokrát kontroverzná trojica raperov po prvýkrát na spoločnej skladbe a výsledok je viac ako fenomenálny.

V prípade, že patríte medzi našich pravidelných čitateľov, tak vám určite neuniklo, že rap patrí medzi preferované žánre u väčšiny redakcie, od čoho sa odzrkadľujú publikované príspevky. Dnes si preto predstavíme najnovší singel z dielne Travisa Scotta, ktorému tentokrát dvorne asistujú Kanye West a Lil Uzi Vert.

Prvé spoločné dielo menovanej trojice dostáva názov "Watch" a o jeho produkciu sa postaral autor takých hitov, ako napríklad Magnolia od Playboi Cartiho alebo Gummo od 6ix9inea známejšieho ako Tekashi. Pi'erre Bourne pripravil letný banger ako tokajské vínko a hviezdnym interpretom nebolo potrebné nič viac. Podľa špekulácií by malo zároveň ísť o skladbu z Travisovho očakávaného 3. sólového albumu Astroworld, na ktorý sa mimoriadne tešíme. Teraz si už avšak vychutnajte hymnu nadchádzajúcich mesiacov, ktorá zbúra nejeden klub naprieč celým svetom.

 I need someone else to make this drink, because
You don't understand the juice to vodka ratio
That could satisfy a real drunk, guess what?
Never trust a bartender that don't drink, bitch

Domov
Zdieľať
Diskusia