Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2018, 19:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DJ Mairee a európska špička tanečnej hudby v pondelok ovládnu Bratislavu. Nenechaj si ujsť dvojhodinovú audiovizuálnu show

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Hlavnou časťou večera bude koncert, ktorým chce Mairee dokázať, že aj na Slovensku môžeme zažiť atmosféru popredných svetových festivalov.

Slovenskí fanúšikovia tanečnej hudby si už určite mali možnosť všimnúť iniciatívu jedného z jej hlavných domácich predstaviteľov. Úspešný slovenský DJ a producent Mairee sa totiž rozhodol v spolupráci so šikovnými ľuďmi z Evency zorganizovať udalosť s jedinečným konceptom. Pôvodne bolo dokonca v pláne, že sa Mairee Only bude konať pod holým nebom, avšak predpoveď počasia v čase rozhodovania to chcela inak. 

Nakoniec bude veľkolepú udalosť hostiť obrovská Hala C v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Čaká nás unikátny koncert s dvojhodinovou audiovizuálnou show, ktorá sa nezaobíde bez množstva hostí a sprievodných atrakcií. Hudobný program počas večera doplnia aj poprední DJs z Holandska, Česka a samozrejme aj zo Slovenska. 

Hlavnou časťou večera bude práve spomínaný koncert, počas ktorého chce Mairee dokázať, že aj na Slovensku môžeme zažiť atmosféru ako na popredných svetových festivaloch. Svoje DJské umenie chce spojiť s tým producentským a svoju bohatú tvorbu doplní o notoricky známe refrény, emotívne melódie a množstvo hudobných nástrojov. Pre dokonalejší zážitok budú načasované aj CO2 a konfetové delá, pyrotechnika či synchronizovaná LED-projekcia. 

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Čo sa týka lístkov, tak tie si môžeš ešte stále predobjednať za zvýhodnenú cenu online a môžeme vás zároveň uistiť, že budú k dispozícii aj priamo na mieste. 

Domov
Zdieľať
Diskusia