Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už tento štvrtok bude bratislavský Ateliér Babylon hostiť vystúpenie ruského rapera Pharaoha. Ako špeciálny hosť sa predstaví Samey

REFRESHER SAMEY
Uložiť Uložené

Nezabudni sa dostaviť 26.4. do Babylonu na jedinú slovenskú zastávku LONLEY STAR TOUR.

Chalani z F*CK THEM sú jednými z najaktívnejších prispievateľov do urban kultúry na Slovensku a v Česku. Okrem módy a hudby sa angažujú aj v organizovaní zaujímavých podujatí a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Na selekcii interpretov si zároveň vždy dávajú záležať, čo dokazujú aj v tomto prípade. V rámci svojej tour sa totiž do Bratislavy dostaví člen Dead Dynasty - Pharaoh

Mladému ruskému raperovi ide dlhodobo karta nielen v domovskej krajine, čo dokazuje európskym turné. Medzi zastávkami je aj naše hlavné mesto, konkrétne Ateliér Babylon, ktorý tentokrát ožije o niečo skôr, keďže nás po koncerte ešte čaká pracovný deň. Okrem Pharaoha sa ako špeciálny hosť predstaví snáď s plnohodnotnou show aj člen Haha Crew - Samey a tiež najnovší členovia F*CK THEM labelu - KHANS. Ak si teda zástancom tej novej vlny, určite nemôžeš chýbať.

Nezabudni sa teda dostaviť 26.4. do Babylonu na zastávku LONLEY STAR TOUR. Kapacita je pochopiteľne obmedzená, takže lístok si radšej rezervuj čo najskôr na tootoot.fm. Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti. Na túto udalosť je zároveň možné vyhrať VIP vstup. Ako? Skontroluj Instagram Refresheru!
 

 
Spoluprácu medzi ruským labelom DEAD DYNASTY a F*CK THEM spečatil aj spoločný merch, ktorého predaj prebehne v deň koncertu 26.4 vo F*CK THEM STORE.
Domov
Zdieľať
Diskusia