Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Už ju nebavilo sledovať klamstvá a faloš na Instagrame. Blogerka dokazuje, že rozdiel medzi ilúziou a realitou je značný

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Chessie sa na svojich fanúšikov pozerá trochu rozdielne.

Blogerka a osobná trénerka Chessie King sa už na našom webe raz objavila. Ešte minulý august sme na ňu narazili popri tom, ako sa snažila svoj profil na Instagrame premeniť z lákavej platformy na miesto plné úprimnosti a skutočných záberov.

Chessie už dávnejšie zistila, že na sociálnej sieti neexistuje množstvo známejších ľudí, ktorí by pridávali čisto autentické fotografie. Radšej ich upravia, aby mohli sledovatelia túžiť po nedosiahnuteľnom živote ešte viac. Blogerka sa rozhodla zakročiť. Za posledné roky nazbierala už takmer 350-tisíc fanúšikov a pravidelne na Instagram pridáva situácie zo svojho súkromného či pracovného života. Medzi to sa snaží občas pobaviť fanúšikov aj momentkami, ktoré premieňa na trefné koláže.

Na jednej strane by si našiel dokonalú pózu a ešte dokonalejšiu postavu, zatiaľ čo na druhej strane sa na teba usmieva skutočná pravda. Ľudia dnes presne vedia, ako zapózovať, aby zakryli väčšinu svojich nedokonalostí, čo už Chessie prestalo baviť. Namiesto toho zverejňuje samú seba presne tak, ako bola stvorená, a fanúšikovia ju za to očividne vedia oceniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia