Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 21:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pobláznila hlavu Justinovi Bieberovi a teraz aj The Weekndovi. Atraktívna Chantel na fotkách z Instagramu ukazuje telo bohyne

REFRESHER JUSTIN BIEBER THE WEEKND
Uložiť Uložené

Mladá talentovaná hudobníčka má šťastie na známych spevákov.

Na festivale Coachella je lásky na rozdávanie. The Weeknd po rozchode so Selenou Gomez zažíval náročné mesiace. Aj keď sa mu profesionálne darilo, často sa objavoval na fotografiách so smutným výrazom na tvári a fanúšikovia sa strachovali, či netrpí depresiami.

Na Coachelle preto zvolil alternatívu, ktorá by ho mohla vyliečiť. Dal sa do reči so šikovnou Chantel Jeffries, ktorá na festivale vystupovala rovnako ako The Weeknd. Pred pár mesiacmi boli médiá plné článkov o tom, že Chantel trávi podozrivo veľa času s Justinom Bieberom. Chantel mu na chvíľu pobláznila hlavu a mali spolu aj randiť, avšak vzťah sa neskončil slávne. Napokon si neporozumeli, a preto sa ich cesty rozišli.

Jedného známeho speváka očividne Chantel vymenila na Coachelle za novú známosť. The Weeknd sa cez uplynulý víkend prechádzal cez VIP priestor spoločne s Chantel. Jeho ruka objímala jej pás a očividne im spolu bolo veľmi dobre, pretože ich fotograf z diaľky zachytil pri tom, ako sa schuti smejú. Zatiaľ na verejnosť neprenikli žiadne bližšie informácie o tom, či zo spoločných chvíľ vznikne aj dlhší záväzok, avšak pri pohľade na Chantel musí byť každému jasné, prečo by o ňu The Weeknd mohol mať záujem. Na svojom Instagrame zo seba často neváha zhodiť oblečenie a jej postava sa blíži ku dokonalosti.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Obaja speváci si po pár mesiacoch vymenili svoje partnerky. Justin začínal so Selenou a neskôr si prešiel aj románikom so Chantel, pričom The Weeknd sa nechal kolegom inšpirovať a zvolil rovnakú cestu. Rozchod so Selenou, ktorý prišiel krátko po jej transplantácii, však speváčka zaskočil a na tvár si musel nasadiť masku profesionála, aj keď vnútorne neprežíval najlepšie obdobie. Dúfajme, že to nedopadne rovnako aj teraz.

Na Coachelle trávila Chantel čas s The Weekndom

Domov
Zdieľať
Diskusia