Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 9:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tom Hardy v úlohe Al Caponeho vzbudzuje strach. Sledujte jeho premenu na brutálneho gangstra v chystanom thrilleri Fonzo

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Herec sa s fanúšikmi podelil o niekoľko fotografií z maskérne.

Už sme vám priniesli informácie, že Tom Hardy si v mafiánskom thrilleri Fonzo od Josha Tranka (Kronika) zahrá obávanú postavu amerického podsvetia, a síce bossa Al Caponeho. Hardy rozhodne nepatrí k hercom, ktorí by sa zľakli náročných úloh a zdá sa, že v tomto prípade bude môcť svoj talent poriadne uplatniť.

S fanúšikmi sa na Instagrame podelil o niekoľko zákulisných fotografií a súdiac podľa nich, tak jeho premena na drsného gangstera dopadla na výbornú. Nepochybujeme, že na plátne z neho pôjde regulérny strach. Snímka sa bude odohrávať po tom, čo je Al Capone po 10 rokoch prepustený z väzenia.

Jeho psychické zdravie sa začína zhoršovať a jeho traumatické spomienky na minulosť začínajú ovplyvňovať jeho zmysel pre realitu. Okrem Hardyho uvidíme aj Lindu Cardellini, Matta Dillona, Kylea MacLachlana a Kathrine Narducci. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

 

Mega awkward character misstep

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

 

♠chasing Fonzo

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

 

NOLA - ♠ National Unicorn Day ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy),

Domov
Zdieľať
Diskusia