Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 18:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Obrovský stage, špeciálna audiovizuálna show pre všetky zmysly a zahraniční hostia. Mairee Only odštartuje festivalovú sezónu o pár dní

REFRESHER
Uložiť Uložené

DJ Mairee napriek veľkým zdravotný komplikáciám po ťažkej autonehode dokázal, že sa tak ľahko nevzdáva a na jeho koncert Bratislava určite nezabudne.

Mairee je jedným z mála slovenských DJov, ktorých meno poznajú hudobní fanúšikovia aj v zahraničí. Vďaka svojim úspešným skladbám a vystúpeniam to dotiahol do fázy, kedy pripravuje v priestoroch Incheba Expo Bratislava obrovskú open-air party, akú sa ešte našincovi nepodarilo zorganizovať. V spolupráci so šikovnými ľudmi z Evency tak už 30. apríla bude otvárať festivalovú sezónu pod holým nebom.

Návštevníci sa môžu tešiť okrem nadupaného hudobného programu na obrí stage, kde budú dominovať obrovské LED obrazovky a inteligentné svetlá. Náročnosť audiovizuálnej show je dokonca taká, že žiadny počítačový program ju nedokázal spracovať natoľko, aby ste si mohli vopred na videu pozrieť, čo vás vlastne čaká. Čo je vlastne v konečnom dôsledku fajn.

Do show tak zapojíte všetky zmysly a zážitok bude v konečnom dôsledku ešte intenzívnejší. Okrem Maireeho nebudú chýbať ani hostia z Holandska či Česka a samozrejme aj zopár domácich kolegov.

 „Budem tam mať extrémne veľkú plochu LED obrazoviek, stovky inteligentných svetiel a line array soundsystém, ktorý sa používa na Ultra Music Festivale v Miami. Celková šírka bude viac ako 35 metrov, čiže približne ako výška 12 poschodového paneláku! Viem, že Tomorrowland to nie je, ale verte mi, že takýto stage za také nízke vstupné ste ešte nikde v okolí nemohli zažiť,“ vraví DJ Mairee.

 

Příspěvek sdílený Mairee (@mairee.dj),

 

Veľkolepý hudobný počin Mairee only bude v Inchebe už 30. apríla 2018 a viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti. Lístky sa dajú ešte stále zakúpiť v sieti predpredaj.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia